Apimondia Simpozijum 2012

Uticaj tehnike pčelarenja, zdravstvene zaštite pčela i prirodne sredine na kvalitet pčelinjih proizvoda

18-19. februar 2012, Beograd, Srbija

Naslovna strana Pozdravno pismo Organizatori Kontakt Log in > English

Društveni program

18. februar 2012.

Srpsko veče - Svečana večera

19. februar 2012.

Razgledanje grada

20. februar 2012.

Tehnička tura

 

Srpsko veče - Svečana večera

Datum: Subota, 18. februar 2012. 
Vreme: 19.00h - 23.00 h
Cena: 30€

Za sve učesnike Simpozijuma biće organizovana Svečana večera pod nazivom "Srpsko veče" sa tradicionalnom srpskom muzikom u restoranu "Jezero". Restoran se nalazi na levoj obali Savskog jezera u božanstvenoj prirodi Ade Ciganlije.

 

Razgledanje grada

Datum: Nedelja, 19. februar 2012.
Vreme: 10.00h - 14.00 h
Cena: 25€

Upoznajte Beograd šetajući se gradskim ulicama i uživajte u interesantnoj priči vodiča o istoriji grada, arhitekturi i životu Beograđana.  Tura:
Započinjemo šetnjom Kalemegdanskim parkom, najvećim zelenim pojasom  Beograda i razgledanjem Kalemegdanske tvrđave, sa koje se pruža prelep pogled na ušće dveju reka, Savu i Dunav (45 minuta). Nakon ove prijatne šetnje, obići ćemo Sabornu crkvu, Konak kneginje Ljubice, i posetiti jedan od najstarijih objekata Beograda, Restoran "?"(Znak pitanja), koji još uvek čuva unutrašnjost tipičnu za balkanske narode. Zaputićemo se ka Dedinju i Senjaku, najelitnijem i najmirnijem delu Beograda, gde ćemo posetiti dvorski kompleks dinastija Karađorđević i Obrenović sa rezidencijama srpskih kraljeva iz XIX i početkom XX veka. U povratku ćemo obići najstariji bulevar grada - Bulevar kneza Miloša Velikog. Sledi poseta parku Titove rezidencije i obilazak "Kuće cveća", mesta gde je sahranjen Tito. Imaćete mogućnost da upoznate i prestižni deo centra Beograda - Vračar, Karađorđev park sa brojnim spomenicima i naravno velelepnu zgradu Narodne biblioteke. Tura će nam se završiti obilaskom najvećeg pravoslavnog hrama na Balkanu, hrama Svetog Save.

 

Tehnička tura

Datum: Ponedeljak, 20. februar 2012
Vreme: 8.00h - 19.00h
Cena: 50€